Baba ihmal edilen çocuklarını ormanda izole ediyor

vıcık

New member
Piedmontezyen ormanındaki uzak bir evde, İtalyan Carabinieri altı ve dokuz yaşlarındaki ihmal edilen iki çocuğu keşfetti. Kardeşler, bulundukları sırada konuşabilmeli ve hala çocuk bezi giymelidir. İtalyan gazetesi Corriere Della Sera ve ANSA Haber Ajansı raporu olarak, çocuklar güvencesiz hijyenik koşullar altında tam bir tecritte yaşadılar.

Buna göre, çocuklar Nisan ayında, Torino'nun yaklaşık 30 kilometre doğusundaki Lauriano köyü yakınındaki bir selden sonra temizlendiklerinde keşfedildi. Ancak, dava şimdi kamuya açık olarak bilinmektedir. Kardeşler Almanya'da doğdu, yetkililere göre isimleri kayıtlı değil. Görünüşe göre asla bir okula gitmediler. Asla bir doktorda değillerdi.

“Ben fanatik değilim” – baba ormandaki çocuklarla hayatı savunuyor

İzolasyonun Haberin Detaylarıının, babanın bir korona bağlanma korkusu olduğu söylenir. İtalyan medya raporuna göre, 54 yaşındaki Hollandalı heykeltıraş çocuklarını kasıtlı olarak diğer insanlardan korudu, herhangi bir maske yükümlülüğünü aşılamalarına ve herhangi bir maske yükümlülüğünü reddetmesine izin vermedi. Annenin oynadığı rol tam olarak net değildi. Ama tolere ettiği söyleniyor.

Adam, Corriere Della Sera gazetesinde fanatik veya paranoyak olduğunu reddetti. Kendi enerji arzı, lityum pilleri ve su kaynağı ile ormanda kendiliğinden yeterli bir yaşam sürdü. “Ben görsel bir sanatçı ve alüminyum kaynağıyım” dedi. Çocukları oyun ve bilgisayarlara erişebilirdi, bir ata binmiş ve müzeleri ve restoranları ziyaret etmişti. “Çok acı çektiğim için yalnız hissediyorum ve ailemle vakit geçirmeyi tercih ediyorum.”

İtalya: Silge, Lauriano sokaklarını -Nisan ayının ortalarında kapladı. Daha önce Kuzey İtalya'da şiddetli yağmurlar vardı. Yakınlarda, ihmal edilen çocuklar bir ormanda keşfedildi.Jason Tschepljakow/DPA

Almanya ve İtalya arasında aile gidip gelme

Rapora göre, baba ailenin mülkü üç yıl önce 120.000 avro için satın aldığını – Almanya'yı terk etmek ve kalıcı olarak İtalya'ya taşınmak amacıyla söyledi. İlk birkaç yıl içinde, insanlar hala iki ülke arasında gidip geliyorlardı çünkü evin önce yenilenmesi gerekiyordu. Büyük bir selden sadece üç ay önce, aile nihayet ormandaki uzak binada tamamen yaşıyordu.

Bu süre zarfında, ebeveynler çevrimiçi tekliflerin yardımıyla kendi İngilizce ve İtalyanca derslerini vereceklerdi. Baba sel hasarını bildirmedi, baba itiraf etti, ancak karısının sağlık sorunları vardı ve bununla ilgilenmek için “zamanları yoktu”.

Yetkili gençlik mahkemesi şimdi ebeveynlerin eğitemeyeceğini ilan etti. Çocuklar İtalyan sosyal hizmetine teslim edildi ve şimdi korunan bir tesiste yaşıyorlar. Corriere Della Sera'ya göre, gençlik savcısı şu anda bir evlat edinme prosedürünü inceliyor.