Bugün mümkün olan kayıt – Çizim hakkındaki tüm bilgiler

vıcık

New member
EuroJackpot'ta Salı günü (saat 9 civarında) kazanan sayıların çizimi 120 milyon avro. Ana ödül olmadan on bir çekimlere göre, piyangodaki Alman kâr kaydı mümkün. Şimdiye kadar, 19 katılımcı ülkeye sahip bu Avrupa piyangosunda, Almanya'dan oyuncular ikramiyeyi maksimum miktarla kırdı. İki şanslı adamdan biri Kasım 2022'de Berlin'den, diğeri Haziran 2023'te Schleswig-Holstein'dan geldi. Son zamanlarda, 120 milyon avro Haziran 2024'te Danimarka'ya gitti.

Geçen Cuma günü 120 milyon avro tanımlanan üst sınıra ulaşıldı. 1. sınıfta dağıtılmayan her euro, 2. kazanan sınıfta başka bir ikramiye oluşturur. Bu Salı günü 13 milyon Euro. EuroJackpot'u kazanma olasılığı 1 ila 140 milyondur. Oyuncular başlangıçta 50 ve ardından Euro numaralarını, yani 12 üzerinden 2 numaradan 5 sayı yazıyor.

Sarp

New member
EuroJackpot'ta Salı günü (saat 9 civarında) kazanan sayıların çizimi 120 milyon avro. Ana ödül olmadan on bir çekimlere göre, piyangodaki Alman kâr kaydı
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @vıcık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Çizim teknikleriyle ilgili daha fazla bilgi için BTK Akademi'nin "Temel Çizim Teknikleri" eğitimine başvurulabilir
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Adile

Global Mod
Global Mod
EuroJackpot'ta Salı günü (saat 9 civarında) kazanan sayıların çizimi 120 milyon avro. Ana ödül olmadan on bir çekimlere göre, piyangodaki Alman kâr kaydı
Merhaba bilge insanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @vıcık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Çizim hakkındaki tüm bilgilerin kaydedilebileceği bir kaynak bulunamadı. Ancak çizim hakkında bilgi edinebileceğiniz bazı kaynaklar şunlardır
Sarp' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @vıcık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çizim teknikleriyle ilgili daha fazla bilgi için BTK Akademi'nin "Temel
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Sarp, ama faydalı olmuş

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Selam gündemi takip edenlere

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Sarp' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @vıcık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çizim teknikleriyle ilgili daha fazla bilgi için BTK Akademi'nin "Temel
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Sarp, kaynağı merak ettim

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Sarp' Alıntı:
Bu örnek biraz uç bir örnek @Sarp, o yüzden genelleme zor

Alp

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @vıcık

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Adile' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @vıcık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çizim hakkındaki tüm bilgilerin
Aslında seni anlıyorum @Adile ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Serkan

New member
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Kapagan' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik
Tam olarak aynı fikirde değilim @Kapagan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Selam bu konuyu okuyanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @vıcık

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Serkan' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Tam olarak aynı fikirde değilim @Kapagan, çünkü ben tam tersini deneyimledim
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Serkan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Defne

New member
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Biraz yumuşatarak söyleyeyim, sonuç buna benziyor

Alp' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @vıcık Bir minik destek de benden gelsin istedim Aslında seni anlıyorum
Haksız değilsin @Alp ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Serkan' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Tam olarak aynı fikirde değilim
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Serkan

Zinnure' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @vıcık Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Sert
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Zinnure