Konulara Eklenebilecek Videolar İçin Limitler

Defne

New member
**Konulara Eklenebilecek Videolar İçin Limitler Hakkında Öneri, İstek ve Şikayetler**

Merhaba arkadaşlar,

Forumumuzun daha düzenli ve erişilebilir bir yapıya sahip olması için konulara eklenebilecek video sayısı ve süresiyle ilgili bazı kısıtlamalar uygulanıyor. Ancak, bu limitlerin bazı durumlarda yetersiz ya da fazla olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Bu konuda öneri, istek ve şikayetlerinizi paylaşmanız için bu genel konuyu açıyorum.

Öncelikle, mevcut video ekleme limitleri özellikle mobil kullanıcılar ve düşük internet hızına sahip üyeler için büyük önem taşıyor. Aşırı video yüklemesi, konuların geç açılmasına ya da forumun genel kullanım deneyiminin olumsuz etkilenmesine neden olabiliyor. Ancak, bazı üyeler özellikle eğitim veya inceleme konularında birden fazla video eklemenin gerekli olduğunu savunuyor.

Benim önerim, video ekleme limitlerinin kategori bazlı yeniden değerlendirilmesi. Örneğin:

- **Eğitim ve rehber içeriklerinde** daha yüksek bir limit uygulanabilir.

- **Genel sohbet ve eğlence kategorilerinde** ise daha düşük bir limit yeterli olacaktır.

Bunun yanında, video süresi sınırlamaları yerine toplam video boyutuna göre bir limit belirlenmesi daha esnek bir çözüm olabilir. Forum yönetiminin, kullanıcıların geri bildirimlerini dikkate alarak bu konuda bir güncelleme yapması faydalı olacaktır.

Sizlerin de bu konuda görüşlerinizi, isteklerinizi ya da karşılaştığınız sorunları paylaşmanızı bekliyorum. Herkesin fikirlerini dile getirmesi, forumun daha iyi bir yer olmasına katkı sağlayacaktır.

Teşekkürler!