Atış -Crave Artwork Rolls Roundabout'tan geçiyor – THW hareket etmeli

vıcık

New member
Bilinmeyen insanlar, Detmold'daki bir döner kavşak üzerinde büyük bir işçilik çalışması çözdü ve eğimli bir yolda yuvarlandı. Şehrin açıkladığı gibi, kırmızı top, olaydan on saat sonra Teknik Yardım Ajansı (THW) tarafından kurtarıldı ve şehrin bina bahçesine nakledildi.

Geceleri, dört metrelik top, Detmold'daki polisin dediği gibi, yaklaşık 50 metre sonra bir hendek haline geldi. Bir sokak lambası ve trafik işareti hasar gördü. Belediye başkanı, “Bu, en kötü sonuçları olabilecek trafiğe çirkin bir müdahale.”

Bilinmeyenler gece inşaat çitini açtı

İki -ton topu genellikle bir döner kavşak süsler. Süspansiyonlar Nisan ayı başlarında bir fırtınadan sonra iki yerde parçalandı. Top daha sonra kavşağın çakıl yatağına yerleştirildi ve ayrıca kenetleme kayışları, zincirler ve bir inşaat çiti ile geçici olarak sabitlendi. Kısa sürede yeni bir süspansiyon yapılamadığından, şehir Nisan ayının son haftasında özel bir ulaşım nedeniyle topun kaldırılmasına karar verdi.

Polisin ilk bilgisine göre, bu arada bilinmeyen kişiler gece inşaat çitini açtı ve topun çapalarını kasten çözdü. Onlara karşı şimdi trafiğe ve maddi hasarlara tehlikeli müdahaleler için araştırılıyor.

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Bilinmeyen insanlar, Detmold'daki bir döner kavşak üzerinde büyük bir işçilik çalışması çözdü ve eğimli bir yolda yuvarlandı. Şehrin açıkladığı gibi
Merhaba düşünenlere

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Sarp

New member
Bilinmeyen insanlar, Detmold'daki bir döner kavşak üzerinde büyük bir işçilik çalışması çözdü ve eğimli bir yolda yuvarlandı. Şehrin açıkladığı gibi
Selam akıl danışanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Kapagan' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir
Bu kadar detaylı anlatman güzel @Kapagan, okuması kolaydı

Adile

Global Mod
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Kapagan' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Kapagan, hoşuma gitti

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Sarp' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Bu kadar detaylı anlatman güzel @Kapagan, okuması kolaydı
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Umut

New member
Selam herkese

@vıcık okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Sarp' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Bu kadar detaylı anlatman güzel @Kapagan, okuması kolaydı
Bu yoruma tamamen katıldım @Sarp, özellikle son bölümü

Serkan

New member
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @vıcık

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Sarp' Alıntı:
Kısaca diyeyim @Sarp, konu düşündüğümden genişmiş

Defne

New member
Selam sorusu olanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @vıcık

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Adile' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Burada farklı bir yaklaşım
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Adile, gözüm üzerinde

Alp

Global Mod
Global Mod
Selam bu başlığa uğrayanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @vıcık

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @vıcık

Zinnure' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık Bunu özellikle ekledim çünkü gözden
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Zinnure, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi akşamlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Son noktada söylenebilecek en sade yorumum bu

Defne' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @vıcık Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Bu sürecin geleceği beni
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Defne, özellikle pratik tarafı çok farklı

Alp' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @vıcık Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Alp

Serkan' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @vıcık Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık Bir satır daha
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Serkan, özellikle pratik tarafı çok farklı