Berlin'de hız, bisiklet ve araba geçit töreni: Cuma günü yollar kapanıyor

vıcık

New member
Berlin'deki yol kullanıcılarının Cuma günü çeşitli kısıtlamalara hazırlanmaları gerekiyor. Pazar günkü Velocity bisiklet yarışı için hazırlıklar Cuma günü başlayacak. Berlin Trafik Bilgi Merkezi'nin (VIZ) duyurduğu gibi kapanmalar yaşanacak.

Tiergarten'deki John-Foster-Dulles-Allee – Scheidemannstrasse – Dorotheenstrasse caddesi saat 18.00'den itibaren Spreeweg'den Wilhelmstrasse'ye kadar her iki yönde de kapatılacak. Heinrich-von-Gagern-Straße de kapalı. Bu kapatmalar hafta sonu boyunca devam edecek ve Pazartesi sabahı saat 6 civarına kadar kaldırılmayacak.

Yollar kapatıldı: Ölen bisikletçiler için bisiklet geçit töreni


Ölen bir bisikletçinin anısına Cuma öğleden sonra Kreuzberg'den Köpenick'e bir bisiklet geçit töreni düzenlenecek. Katılımcılar saat 16.00'da Möckernstrasse'de buluşacak. Yorckstraße, Gneisenaustraße, SüdHaberler, Hasenheide, Hermannplatz, Sonnenallee, Südostallee, Rixdorfer Straße, Karlshorster Straße, Schnellerstraße, Michael-Brückner-Straße, Fennstraße, Schnellerstraße, Oberspreestraße, Köllnischer Platz, Lange Brücke ve Müggelheimer Straße ile devam ediyor e Müggelheimer Damm'a.

Waldnesselweg yakınlarında saat 17:15'ten 18:15'e kadar nöbet tutulacak. Kapanan yollar var.

2 Ağustos Cuma günü sunum yapacağız. 2024'teki 6. hayalet bisiklet. Müggelheimer Damm'ı geçmek isteyen ve bir araba sürücüsü tarafından yere serilen bir bisikletçi için.
🕯

16.00: Maçın başlangıcı #VizyonSıfır-ADFC-Velokiez'de demo
17:30: Kaza mahallinde hayalet bisiklet sırasıhttps://t.co/CQcGSlcLxb

— ADFC Berlin eV (@ADFC_Berlin) 30 Temmuz 2024
Schöneberg'de saat 17.00'de “Filistinlilerin yok edilmesini ve sürülmesini durdurun” sloganıyla Filistin yanlısı bir konvoy başlıyor. Yaklaşık 300 araba, bisiklet ve motosiklet kayıtlıdır. Geçit töreni saat 17.00'den 22.00'ye kadar Tauentzienstrasse'den Kleiststrasse, Bülowstrasse, Potsdamer Strasse, Leipziger Strasse, Gertraudenstrasse, Mühlendamm, Grunerstrasse, Alexanderstrasse, Karl-Liebknecht-Strasse, Unter den Linden, Wilhelmstrasse, Dorotheenstrasse, Scheidemannstrasse, John üzerinden gerçekleştirilecek. -Foster-Dulles-Allee, Spreeweg, Großer Stern, Hofjägerallee, Schillstrasse, Kurfürstenstrasse, Budapeşteer Strasse, Kantstrasse, Leibnizstrasse, Kurfürstendamm, Tauentzienstrasse, Wittenbergplatz, Kleiststrasse, Bülowstr, Kulmerstrasse, Goebenstrasse, Yorckstrasse, Gneisenaustrasse ve Hasenheide Karl-Marx- Caddesi'ne .


Günaydın Berlin
Bülten

Kayıt olduğunuz için teşekkürler.
E-postayla bir onay alacaksınız.