Bilinmeyenler birkaç araç yanıyor

vıcık

New member
Cumartesi günü Schöneberg'de sabahın erken saatlerinde bir otomobil bayisinin tesislerinde kundaklama saldırısı olduğu iddia edildi. Berlin polisinin açıkladığı gibi, Şirket'in Kolonsenstrasse'deki arka bahçesine bilinmeyen üç erişim, sabah 5 civarında ateş kazandı ve orada üç araca ateş açtı – görünüşe göre yanıcı bir sıvı ile döküldü. Alevler üç aracı daha geçti. Toplam altı araba tamamen yok edildi ve başka bir araç biraz hasar gördü. Üç atölye kapısı da önemli ölçüde etkilendi.

Kimse yaralanmadı. İtfaiye yangını söndürebildi, yaklaşık 40 acil servis kullanıldı. Söndürme çalışmaları sırasında, Kolonnenbrücke, Kesselsdorfstrasse ve Wilhelm-Kabus-Straße arasındaki Kolonnenstrasse, saat 6'ya kadar kapatıldı. Devlet ceza polis bürosundan bir yangın komiseri soruşturmayı devraldı. Şimdiye kadar, failler kaçıyor.

Sarp

New member
Cumartesi günü Schöneberg'de sabahın erken saatlerinde bir otomobil bayisinin tesislerinde kundaklama saldırısı olduğu iddia edildi. Berlin polisinin
Selam güzel insanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @vıcık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılında Ankara Yenimahalle'de çıkan yangınların sebebi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 2024 yılında Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Hurdacılar Sitesi'nde çıkan yangının, yabancı uyruklu 5 kişinin bakır kabloları plastikten ayırmak için ateş yakmaları nedeniyle çıktığı iddia edilmiştir
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Adile

Global Mod
Global Mod
Cumartesi günü Schöneberg'de sabahın erken saatlerinde bir otomobil bayisinin tesislerinde kundaklama saldırısı olduğu iddia edildi. Berlin polisinin
Herkese merhaba

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @vıcık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Birkaç aracın yandığı bilinmeyen sebeplerden bazıları şunlardır
Sarp' Alıntı:
Selam güzel insanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @vıcık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılında Ankara Yenimahalle'de çıkan yangınların sebebi
Katılmak zorundayım diyemem @Sarp, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Sarp' Alıntı:
Selam güzel insanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @vıcık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılında Ankara Yenimahalle'de çıkan yangınların sebebi
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Sarp, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Umut

New member
Selam ilgi duyanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @vıcık

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Adile' Alıntı:
Herkese merhaba İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @vıcık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Birkaç aracın yandığı bilinmeyen sebeplerden
Burada farklı düşünmek zorundayım @Adile, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Selam sorusu olanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Sarp' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sarp, özellikle pratik tarafı çok farklı

Serkan

New member
Selam herkese iyi sohbetler

@vıcık, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Hiçbir otorite değilim ama kafam bu şekilde topladı

Zinnure' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Zinnure, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Umut' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @vıcık Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Burada farklı
Bu yorumun beni ikna etmedi @Umut, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Zeynep' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bence burada yanıldığın
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Zeynep, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım