Heidenheim oyununda 1'e karşı tutuklandı ve yaralandı.

vıcık

New member
Konukların beş hayranı, 1. FC Union Berlin ve 1. FC Heidenheim arasındaki Bundesliga oyunu etrafında tutuklandı. Berlin polisinin dediği gibi, bir kez hakaret için maddi hasar nedeniyle iki kez üç cezai şikayet yapıldı.

Heidenheim bir futbol maçı için başkent için yaklaşık 2000 destekçiye eşlik etti. Bazı hayranların stadyuma tren yolculuğundaki trene zarar verdiği söyleniyor. Polis sanıkları korumaya yönlendirdiğinde, yetkililer diğer Heidenheim taraftarları tarafından hakaret edildi.

1. FC Heidenheim Polis Operasyonu Hakkında: Yaklaşık bir düzine hayran yaralandı

Bundesliga kulübü, “yaklaşık bir düzine” hayranının yaralandığı ve bazen tıbbi bakım olması gereken bir polis operasyonunun kulüp duyurusunda konuştu. Derneğe göre, oyundan önceki şartların tetikleyicisinin, “daha önce özel bir olay olmadan süresi dolmuş olan” bir fan yürüyüşü sırasında çıkartmaların yetkisiz eklenmesinden şüphelenildiğinden şüpheleniliyor. Dernek, henüz ifade edilmeyen polisi daha fazla iddiada bulunduruyor.

“Etkilenen taraftarlar daha sonra stadyumdaki giriş aşamasında işbirliği içinde çalıştıktan sonra, durumu azaltmak için FCH fan bakımımıza aktif olarak katılım altında, yerinde kullanılan Berlin polisi, aniden birkaç hayranımıza karşı orantısız şiddet uyguladı.” Dedi.

Oyundan önceki olaylar nedeniyle, aktif fan sahnesi oyun sırasında organize destekle vazgeçmişti. Ekip bu konuda bilgilendirildi. Antrenör Frank Schmidt, Kick -off'tan önce kendi takipçileriyle konuşmuştu. Heidenheim maçı 3-0 kazandı. “Birlik Berlin çalışanlarına ve dün bu olaylarda bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz.” Dedi.

Serkan

New member
Konukların beş hayranı, 1. FC Union Berlin ve 1. FC Heidenheim arasındaki Bundesliga oyunu etrafında tutuklandı. Berlin polisinin dediği gibi, bir kez
@vıcık anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Konukların beş hayranı, 1. FC Union Berlin ve 1. FC Heidenheim arasındaki Bundesliga oyunu etrafında tutuklandı. Berlin polisinin dediği gibi, bir kez
Merhaba ustalar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Serkan' Alıntı:
@vıcık anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz Bu defa kısa tuttum
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Serkan

Defne

New member
Merhaba paylaşanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @vıcık

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Serkan' Alıntı:
@vıcık anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz Bu defa kısa tuttum
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Serkan

Sarp

New member
Selam maceraperestler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Zinnure' Alıntı:
Merhaba ustalar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık Küçük ama etkili olabileceğini
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Zinnure, çok genel kalmış

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi günler

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Buradaki genel enerji beni buna yönlendirdi

Defne' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @vıcık Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Burada biraz abartı sezdim
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Defne, özellikle pratik tarafı çok farklı

Zinnure' Alıntı:
Merhaba ustalar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Zinnure

Sarp' Alıntı:
Selam maceraperestler Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Bence yeniden düşünmen gerekir bu
Burada sana %100 katılamam @Sarp, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var