Karl Lauterbach burada saldırdı mı? (Video)

vıcık

New member
Berlin'deki devrimci 1 Mayıs gösterisinin bir Habersu şu anda sosyal medyada bir heyecan yaratıyor. Federal Okul Konferansı ve SPD üyesi eski sekreter Dario Schramm, X. platformu hakkında bir bölüm yayınladı.

Ayrıca onu koruyan ve kalabalığın içinden eşlik eden birkaç kişi tarafından çevrilidir. Bilinmeyen bir katılımcı Lauterbach'a “faşist domuz” olarak hakaret etti. Schramm şöyle yazdı: “Karl Lauterbach'ı burada tehdit eden ne mutlak bir serseri birliği. Önde gelen politikacıların günlük yaşamda ancak her seferinde tekrar korkutucu olduğu gerçeği.

Berlin Polisi sözcüsü Berliner Zeitung'un isteği üzerine, otoritenin olayının henüz bilinmediğini söyledi, ancak şimdi olayı araştırıyor.

Karl Lauterbach'ı burada tehdit eden ne mutlak bir serseri grubu.

Önde gelen politikacıların günlük yaşamda yoğun bir şekilde korunabilmeleri her zaman korkuyor. pic.twitter.com/ewigdtxthd

– Dario Schramm (@Darioschramm) 1 Mayıs 2025

Serkan

New member
Berlin'deki devrimci 1 Mayıs gösterisinin bir Habersu şu anda sosyal medyada bir heyecan yaratıyor. Federal Okul Konferansı ve SPD üyesi eski sekreter Dario
Selam biraz göz atanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @vıcık

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Umut' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık Bir minik destek de benden gelsin istedim
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Umut

Adile

Global Mod
Global Mod
Berlin'deki devrimci 1 Mayıs gösterisinin bir Habersu şu anda sosyal medyada bir heyecan yaratıyor. Federal Okul Konferansı ve SPD üyesi eski sekreter Dario
Herkese merhaba

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Umut' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık Bir minik destek de benden gelsin istedim
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Umut, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sarp

New member
Selam fikir çatıştıranlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @vıcık

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Umut' Alıntı:
Belki haklısın @Umut, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Alp

Global Mod
Global Mod
Selam herkese

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Adile' Alıntı:
Herkese merhaba Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık Konuya uygun diye araya iliştirdim
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Adile, tartışma keyifli

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Selam oyun tutkunları

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Alp' Alıntı:
Selam herkese Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Adile, tartışma keyifli
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Alp

Defne

New member
Merhaba gençler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Sarp' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @vıcık Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Belki haklısın @Umut, ama uygulamada işler öyle
Bu bakış açını anlıyorum @Sarp, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Merhaba yazılım ailesi

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @vıcık

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Zeynep' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Alp
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Zeynep

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Şahsi değerlendirmem bu yönde şekillendi

Zeynep' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Bilimsel açıdan
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Zeynep, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Defne' Alıntı:
Merhaba gençler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık Belki
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Defne

Kapagan' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @vıcık Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Bu
Haksız değilsin @Kapagan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu