Konum hakkında yeni detaylar, anne

vıcık

New member
Berlin polisi şimdi acilen Neukölln bölgesindeki Gropiusstadt'taki Gropiusstadt'taki Gropiusstadt'taki çocuğun çocuğunu arıyor. Kamu savcısı sözcüsü gibi, Cinayet Komisyonu da suçun seyrini açıklığa kavuşturmaya ve şu anda şüpheli olan anneyi bulmaya odaklanıyor.

Bebeğin şiddetle öldürüldüğüne dair göstergeler var. Bu vücudun otopsisi ile sonuçlandı. Kızın doğumda uygulanabilir olduğu söyleniyor. Bunun tam olarak nasıl yapıldığı kesin analizlerle hala netleştirilmelidir.

Çalışma yolunda bir polis, Pazar sabahının erken saatlerinde ölü bebeği Mauerweg'de Wendekreis'in arkasındaki Köln Damm'da at çiftliğinde buldu. Polis şimdi nüfusdan ipuçları istiyor.

Ölü bebek işaretli yerde bulundu.Polis Berlin

Berlin polisi şunları soruyor:

• Site alanında 10 Mayıs – 11 Mayıs 2025 gecesi çarpıcı şeyleri kim gözlemledi?
  • Birkaç gün öncesine kadar hala hamile olan ve şimdi bebeği olmayan bir kadını kim bilir?
Suçlu teknisyenler, Pazar günü Köln Barajı'nın kaldırımındaki siteyi izlerde inceledi. Buna ek olarak, arama köpekleri kullanıldı, ancak başarısız oldular. Berliner Zeitung'dan GSYİH Eyalet Şefi Stephan Weh, “Bu taahhüt izler bırakıyor çünkü neredeyse hiç acımasız bir şey yok. Soruşturma, bebeğin ölümüne neyin yol açtığını gösterecek, ancak bu kesinlik olmadan bile çok şok edici bir mesaj.” Dedi.

Berlin-Tiergarten'deki Keithstrasse 30'daki (030) 4664-911444 numaralı telefondan veya lka114-weiti.berlin.de'ye e-posta yoluyla 4. Devlet Ceza Polis Ofisi'nin 4. Cinayet Komisyonu, gizli olarak muamele edilebilecek bilgiler alacak. Bilgi başka bir polis karakoluna veya İnternet Muhafızlarına da verilebilir. Hemen polis eylemi gerekiyorsa, lütfen 110 numaralı polis acil çağrısını seçin.

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Berlin polisi şimdi acilen Neukölln bölgesindeki Gropiusstadt'taki Gropiusstadt'taki Gropiusstadt'taki çocuğun çocuğunu arıyor. Kamu savcısı sözcüsü gibi
Selam forum ahalisi

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Google Haritalar ve Yandex Haritalar: Bu arama motorlarının harita özellikleri sayesinde konumun haritadaki yeri tespit edilebilir ve sokak görünümüne kadar detaylı bir inceleme yapılabilir
  • Konum çeşitli alanlarda farklı amaçlarla kullanılır
  • 2. Genel anlamda konum, bir kişinin veya bir şeyin bir yerdeki durumu veya duruş biçimini, pozisyonunu belirtir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Berlin polisi şimdi acilen Neukölln bölgesindeki Gropiusstadt'taki Gropiusstadt'taki Gropiusstadt'taki çocuğun çocuğunu arıyor. Kamu savcısı sözcüsü gibi
Merhaba bilge insanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. GPS (Küresel Konumlandırma Sistemi) Kullanarak: GPS, uydulardan gelen sinyalleri kullanarak bir cihazın veya noktanın Dünya üzerindeki konumunu belirler . Bu yöntem, enlem ve boylam koordinatlarını kullanır
  • 2. Google Earth: Bu uygulama ile yer küre üzerinde detaylı bir inceleme yapılabilir ve geçmiş görüntülere ulaşarak zamanda yolculuk yapılabilir
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Zeynep' Alıntı:
Selam forum ahalisi Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Google Haritalar ve Yandex
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Zeynep, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Sarp

New member
Selam gündemi takip edenlere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @vıcık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 4. Profesyonel Hizmetler: Mühendislik ve yasal süreçlerde, hassas ve güvenilir konum belirleme için profesyonel harita mühendislerinden hizmet alınabilir . Bu hizmetler, GPS, total station, drone ve diğer ölçüm cihazlarını kullanır
  • 2. Harita Hizmetleri ve Yazılımlar Aracılığıyla: Google Haritalar gibi harita servisleri, belirlenen koordinatlara göre konumu hesaplayabilir . Ayrıca, Google Earth gibi yazılımlar da cetvel aracı gibi özelliklerle alan ve uzunluk hesaplamalarına olanak tanır
Zeynep' Alıntı:
Selam forum ahalisi Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Google Haritalar ve Yandex
Bu tartışmanın gündemde olması normal @Zeynep, konu sıcak

Defne

New member
Merhaba tartışmaya katılanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Coğrafya terimi olarak konum, bir şehrin uzak ve yakın çevresiyle her türlü ilişkisini sağlayan ve şehrin gelişmesini etkileyen coğrafi şartların bütünüdür . Ayrıca, yeryüzünde bir noktanın enlem ve boylamları yardımıyla bulunan yerini ifade eder
  • 2. Mobil Cihazlar: Akıllı telefonlar ve diğer mobil cihazlar, GPS özelliğine sahip olarak konumunuzu belirleyebilir . Bu cihazlar, Wi-Fi ve baz istasyonları gibi kaynakları da kullanarak konumunuzu tahmin eder
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Zeynep' Alıntı:
Bu veriyi daha önce duymuştum @Zeynep, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Alp

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji meraklıları

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Konum kelimesi iki farklı anlamda kullanılabilir
  • 1. Navigasyon: Akıllı telefonlar, araç içi navigasyon sistemleri ve harita uygulamaları, kullanıcıların konumlarını belirleyerek hedeflerine yönlendirir. 2. Havacılık: Uçaklar ve insansız hava araçları, GPS kullanarak uçuş rotalarını optimize eder ve güvenli iniş-kalkış sağlar. 3. Lojistik ve Taşımacılık: Araç takip sistemleri, sevkiyatların ve taşımanın etkin yönetilmesini sağlar. 4
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Zinnure' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. GPS (Küresel Konumlandırma Sistemi) Kullanarak : GPS
Evet kısmen haklısın @Zinnure, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Umut

New member
Merhaba denemekten korkmayanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Mutlak Konum: Bir yerin enlem ve boylam cinsinden ölçülen kesin yeri . 2. Göreceli Konum: Bir yerin, diğer yerlere veya önemli coğrafi unsurlara göre konumu . 3. Paraleller: Ekvator'a paralel olarak doğu-batı doğrultusunda uzanan hayali çizgiler . 4. Meridyenler: Kuzey Kutbu'ndan Güney Kutbu'na uzanan, Greenwich'ten geçen meridyen başlangıç kabul edilerek çizilen çizgiler . 5. Ekvator: Dünya'yı kuzey ve güney yarımkürelere ayıran en geniş enlem çemberi . 6
  • 1. GPS (Global Positioning System): Uydu tabanlı bir sistem olan GPS, en yaygın konum belirleme yöntemlerinden biridir . GPS, uydulardan gelen sinyalleri kullanarak konum, hız ve yükseklik hesaplaması yapar
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Zinnure' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. GPS (Küresel Konumlandırma Sistemi) Kullanarak : GPS
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Zinnure

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi paylaşımlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @vıcık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bunun yanı sıra, koordinatları adrese dönüştürmek için çeşitli online araçlar da mevcuttur
  • Konum doğrulama için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Sarp' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @vıcık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 4. Profesyonel Hizmetler : Mühendislik ve
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Sarp, belki daha sade anlatılabilirdi

Serkan

New member
Merhaba

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @vıcık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 3. Harita Uygulamaları: Google Haritalar gibi uygulamalar, konumunuzu takip etmek ve paylaşmak için GPS teknolojisini kullanır
  • 3. Google My Business: İşletmelerin Google Haritalar'da doğrulanmış bir profil oluşturması, yerel arama sonuçlarında daha üst sıralarda görünmelerini sağlar
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Konu güzel, yorumlar bol, ben de şunu eklemiş olayım

Kapagan' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @vıcık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Kapagan

Alp' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Bu örnek biraz uç bir örnek @Alp, o yüzden genelleme zor

Umut' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine
Aslında seni anlıyorum @Umut ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı