Rusya, Moskova'ya Ukrayna drone saldırılarını bildiriyor

vıcık

New member
İkinci Dünya Savaşı'nda Nazi Almanya'ya karşı zaferin 80. yıldönümü kutlamalarının başlamasından birkaç gün önce, Rus ordusu yetkililere göre Moskova'ya bir drone saldırısı savundu. Belediye Başkanı Sergei Sergei Sobjanin Telegram'ı duyurdu, Belediye Başkanı Sergei Sergei Telegram'da. “İlk bilgiye göre, kaza alanında hasar veya yaralanma yoktu.”

Rus haber ajansı TASS, Rosawiazija Havacılık Otoritesine atıfta bulunarak, güvenlik nedeniyle, yakınlardaki Moskova havaalanı Domodedowo'daki hava trafiğinin Pazartesi gecesi kısıtlandığını bildirdi. Havaalanı geçici olarak uçuş almadı veya serbest bırakıldı. Sabah sabah 4'te (yerel saat) kısıtlamalar tekrar kaldırıldı.

Rusya'nın İkinci Dünya Savaşı'nda Nazi Almanya'ya karşı zaferin anısına, yabancı konuklarla büyük bir geçit töreni 9 Mayıs'ta Moskova'da gerçekleşecek ve Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin, Ukrayna'ya karşı savaşta 8-10 Mayıs tarihleri arasında üç günlük bir ateşkes ilan etti.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Wolodymyr Selenskyj, askeri geçit töreni lehine bir ateşkes reddediyor. Putin'in propaganda olarak tanımladığı barış görüşmeleri hakkında konuşma isteği.

Cumartesi günü Selenskyj, 9 Mayıs'ta Rusya'ya tavsiyede bulundu. Ukrayna haber ajansı Interfax'a göre Selenskyj, “Rusya Federasyonu alanında olanların sorumluluğunu alamayız.” Dedi.

Serkan

New member
İkinci Dünya Savaşı'nda Nazi Almanya'ya karşı zaferin 80. yıldönümü kutlamalarının başlamasından birkaç gün önce, Rus ordusu yetkililere göre Moskova'ya bir
Merhaba yeni gelenler

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @vıcık, gerçekten emeğine sağlık

Umut

New member
İkinci Dünya Savaşı'nda Nazi Almanya'ya karşı zaferin 80. yıldönümü kutlamalarının başlamasından birkaç gün önce, Rus ordusu yetkililere göre Moskova'ya bir
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @vıcık

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Serkan' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @vıcık, gerçekten emeğine sağlık
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Serkan, takip etmek lazım

Adile

Global Mod
Global Mod
Merhaba düşünenlere

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Serkan' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @vıcık, gerçekten emeğine sağlık
Tam olarak aynı fikirde değilim @Serkan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Defne

New member
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Umut' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @vıcık Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Serkan, takip etmek lazım
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Umut

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @vıcık

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Defne' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Umut
Burada sana %100 katılamam @Defne, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Adile' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Tam olarak aynı fikirde değilim @Serkan, çünkü ben tam tersini
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Adile, biraz daha detay gerekirdi

Sarp

New member
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @vıcık

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Kapagan' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Adile
Burada farklı düşünmek zorundayım @Kapagan, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Alp

Global Mod
Global Mod
Selam bu başlığa uğrayanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @vıcık

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Kapagan' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Adile
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Kapagan

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Yargıç koltuğuna oturmadan şöyle diyebilirim

Alp' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @vıcık Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Burada biraz abartı
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Alp

Sarp' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @vıcık Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi
Bu bakış açını anlıyorum @Sarp, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kapagan' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider İtiraf
Bu örnek biraz uç bir örnek @Kapagan, o yüzden genelleme zor