Templin'de Squal Seçimi: SPD adayı Hartphiel Belediye Başkanı oldu

vıcık

New member
Templin şehrinde SPD adayı Christian Hartphiel, heyecan verici bir yarıştan sonra gelecekteki belediye başkanlarının AFD başvurusunda bulunacak. Şehre göre, SPD Brandenburg'un kuzeydoğusunda 46 yaşındaki bölge müdürü, yüzde 46,2'ye gelen AfD adayı Christian Bork'a karşı yüzde 53,8 ile galip geldi.

Katılım neredeyse yüzde 60 idi. 6 Nisan'daki seçimin ilk turunda Bork, Hartphiel'in yüzde 27,4'ü ile yüzde 31,4 önünde öne geçti. Yarışta toplam altı başvuru sahibi olmuştu.

Seçim sonucunu açıkladıktan sonra, seçim kazananı “rahatladı ve mutlu” ve Moz.de'ye vurgu yapıldı, herkesle çalışmak istedi – AFD için de geçerli: “AFD'yi seçen insanlar, bunları kabul etmeliyim.

Tabbert hükümete geçti

Hartphiel, uzun zamanlı Belediye Başkanı Detlef Tabbert (BSW) altyapı ve devlet planlaması bakanı olarak eyalet hükümetine geçtikten sonra resmi işi devraldı. Tabbert, 2010'dan beri şehrin başı.

Daha sonra Şansölye Angela Merkel'in büyüdüğü 16.000 kişi, Brandenburg'un ikinci şehri olan Brandenburg'un ikinci şehri olacaktı, ancak Bork-in Jüterbog'un zaferiyle AFD'nin tam zamanlı belediye başkanı Arne Raue zaten Bundestag'a taşındı.

Sarp

New member
Templin şehrinde SPD adayı Christian Hartphiel, heyecan verici bir yarıştan sonra gelecekteki belediye başkanlarının AFD başvurusunda bulunacak. Şehre göre
Selam oyun tutkunları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Templin'de Squal Seçimi: SPD adayı Hartphiel Belediye Başkanı oldu sonucuna dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, 2025 yılında Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde yapılan ikinci tur belediye başkanlığı seçimlerinde bazı sonuçlar şu şekildedir
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Alp

Global Mod
Global Mod
Templin şehrinde SPD adayı Christian Hartphiel, heyecan verici bir yarıştan sonra gelecekteki belediye başkanlarının AFD başvurusunda bulunacak. Şehre göre
Selamlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Duisburg'da Sören Link'in seçim stratejisi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Sören Link'in 2025 yerel seçimleriyle ilgili bazı açıklamaları biliniyor
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Sarp' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Templin'de Squal Seçimi: SPD adayı Hartphiel
Burada sana %100 katılamam @Sarp, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Defne

New member
Merhaba canlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @vıcık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sören Link, 2012 yılından bu yana Duisburg'un SPD'li büyükşehir belediye başkanı olarak görev yapıyor
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Alp' Alıntı:
Selamlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Duisburg'da Sören Link'in seçim stratejisi hakkında bilgi
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Alp, hoşuma gitti

Serkan

New member
Selam meraklılara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Sarp' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Templin'de Squal Seçimi: SPD adayı Hartphiel
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Sarp, benzer sonuçlar gördüm

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Selam fikir üreticileri

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Alp' Alıntı:
Selamlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Duisburg'da Sören Link'in seçim stratejisi hakkında bilgi
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Alp

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Serkan' Alıntı:
Selam meraklılara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Sarp, benzer sonuçlar gördüm
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Serkan, ama fikir sağlam

Umut

New member
Selam maceraperestler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @vıcık

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Defne' Alıntı:
Merhaba canlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @vıcık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sören Link, 2012 yılından bu
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Defne

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradakilere

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @vıcık

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Serkan' Alıntı:
Selam meraklılara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Sarp, benzer sonuçlar gördüm
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Adile

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışma sevenlere

@vıcık okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Serkan' Alıntı:
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Serkan